Komplex gyártókapacitás fejlesztés

2019.01.16.

Fejlesztésünk alapvető célja az elért gazdasági eredmények és piaci pozíció megtartása, valamint megerősítése országos szinten.

A projekt során beszerzésre került SPIRO PRO 1270 HG vonalhegesztő, TECNA7913P pneumatikus ponthegesztő, TIG 200P AWI hegesztőgép, TIG 210P AC/DC AWI hegesztőgép, Weldi-MIG 422 CO hegesztőgép, kialakításra került egy árurakodó csarnok melyet napelemes rendszerrel és videorendszerrel szereltünk fel.
Az új vonalhegesztő berendezés, a speciális technológiáknál lényeges minőségi változást jelent. Ezeken kívül profi lemezhajlítást és falczárást lehetővé tévő gépre is szükség mutatkozik. A vezetékrendszerek, speciális elemek, szabályzók stb. legyártásánál jelentős ráfordítás a hegesztő berendezések működtetése, valamint a hozzávetőlegesen 3000 m2 megvilágítása közben felmerülő villamos áram igény. A költséghatékonyság növekedését eredményezi a tervezett napelemes rendszer megvalósítása.

A tervezett csarnok építés a két meglévő csarnokot köti össze, valamint a jövő termelés munkafolyamatai szervezését könnyíti meg azzal, hogy a teljes gyártás logisztikai, így a csomagolási, mozgatási, disztribúciós munkafolyamatait az üzemépülethez fizikailag kapcsolva segíti. Az épület lehetőséget ad továbbá a gyártóterület bővítéséhez. Az új épülettel kiegészülve telephelyünkön jelentős értékű termelőeszköz és egyéb javak állnak rendelkezésünkre.

Biztonsági rendszerünket egy korszerű videobiztonsági rendszerrel szereltük fel. A hatékonyság növelését garantálja, hogy számítógép vezérelt hegesztő és csatornagyártó berendezést állítunk üzembe. Továbbá az infrastruktúra fejlesztésre (telephely, raktározás, logisztika) az általunk gyártott termékek terjedelme (vékony lemezből nagy geometriai méretek) miatt van szükség. Piaci jelenlétünk megőrzéséhez, bővítéséhez szükséges a technikai fejlesztés. 

Támogatási intenzitás: 30%

Projekt tényleges befejezése: 2018.12.31.

Komplex gyártókapacitás fejlesztés

További hírek:

Túra
Nézze meg korábbi munkáinkat is!
2018.02.05.
Referenciák menüpont alatt elérhető fontosabb mukáink.
Túra
Nézze meg termékeinket!
2018.02.05.
Négyszög és kör keresztmetszetű idomok, zsaluk, bilincsek, könyökök